Kom het voorjaar vieren op zaterdag 25 maart

Kom je ook zaterdag 25 maart naar ons winkelcentrum?

Tussen 12.00 uur en 16.30 uur kunnen de kinderen ponyrijden op de prachtige ponycycles van Marloes, crêpes eten van Kees en mooie ballonnencreaties krijgen van onze ballonnenclown.

We vinden het fijn dat we komend weekend de ponycycles van Marloes weer in ons winkelcentrum mogen begroeten. We spraken even met Marloes en vroegen haar hoe haar onderneming tot stand is gekomen.

Marloes van Poncycle verhuur Marloes vertelt hoe het allemaal begonnen is…Haar dochter die graag wilde gaan paardrijden kon dit niet vanwege een zware allergie voor paarden….

Marloes ging op zoek naar een alternatief en kwam uit bij ponycycles, ze heeft toen een ponycycle gekocht voor haar dochter. Dit was een groot succes, zo kwam Marloes op het idee om ook andere kinderen de kans te geven om op deze prachtige ponycycles te kunnen rijden.

Voor meer informatie ga je naar haar website:  www.kinderfeestjeverhuur.nl

Zaterdag staan Crêpes van Kees op de begane grond in ons winkelcentrum.

Ze bakken de heerlijkste crêpes met suiker, stroop, nutella, spikkels of poedersuiker. Kom langs en geniet van gratis crêpes, aangeboden door de ondernemers van het winkelcentrum.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van crêpes van Kees: crepesvankees.nl

Kun je niet wachten tot zaterdag?  Hier een basisrecept voor crêpes.

Ingrediënten

  • 250 ml melk
  • 128 ml water
  • 3 eieren
  • 1 theel suiker
  • zout
  • 125 gram bloem
  • 60 gram gesmolten boter of margarine
  • boter voor het bakken

Hoe maak je het

Melk, eieren, water, suiker en zout met een garde kloppen. Dan de bloem erin zeven en doorroeren. De boter of margarine wordt gesmolten en als ze iets is afgekoeld door het beslag geroerd.  Het eenvoudigste bak je ze in een met kunststof behandelde pan, die met iets boter wordt ingesmeerd. Hoe minder vet er voor het bakken wordt gebruikt, hoe beter. Na elkaar de pannenkoekjes bakken. Op een groot bord stapelen en ze met een tweede bord afdekken, zodat ze niet uitdrogen.

Eet smakelijk!

No Comments Yet

Comments are closed