Route

kleinerformaatentreenachtlombardpltn_Zaailand_011

Bereikbaarheid

Winkelcentrum Zaailand is centraal gelegen in het winkelhart van Leeuwarden, op 5 minuten loopafstand van het station, direct gekoppeld aan parkeergarage ” Zaailand” en op slechts enkele minuten loopafstand van de parkeergarages “De Klanderij ” & “de Oldehove”.

Gratis fietsenstalling naast het gerechtsgebouw, op loopafstand van ons winkelcentrum.

Per Auto en Parkeren

 Vanuit de richting Harlingen, komt u over de Tesselschadestraat en de Lange Marktstraat bij de rotonde bij de “Achmea-toren”. Op de rotonde gaat u de eerst afslag rechts. Met de volgende rotonde mee, langs het station. Op het Zuiderplein gaat u linksaf en volgt u de borden parkeergarage “Zaailand”Vanuit de parkeergarage Zaailand is een rechtstreekse toegang naar ons winkelcentrum.

Vanuit de richting Drachten komt u binnen over de Oostergoweg over het spoor. Bij de stoplichten neemt u de afslag rechts en volgt u de borden parkeergarage “Zaailand”.

Komt u uit het Noorden (Groningerstraatweg), dan kunt u kiezen voor de parkeergarage “Oldehove” / “Hoeksterend”, parkeergarage “Zaailand” of parkeergarage “de Klanderij”.

Via borden staan alle parkeerlocaties goed aangegeven!

 

Plan je route hier.

Openbaar vervoer

Vanaf het station is het eenvoudig lopend te bereiken via het Stationsplein/Sophialaan, langs de “Achmea-toren”, door de Prins Hendrikstraat naar het Wilhelminaplein (in de volksmond “Zaailand”). Links ziet u het winkelcentrum Zaailand.

U kunt hiernaast uw route per openbaar vervoer naar ons winkelcentrum plannen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het zaailand en mis niets.