Sneeuw-prinses Elsa

Een speciale verrassing voor de kinderen tijdens het kunstweekend Art Leeuwarden. Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober komt sneeuwprinses Elsa naar ons Winkelcentrum.

Je vindt haar in de kelder naast de Dierenspeciaalzaak.

Wil je op de foto met haar, kom dan zeker langs! Op zaterdag is Elsa er van 14.00 – 16.30 en op zondag van 14.00 – 16.00 uur).

Ook in de kelder: op zaterdag een rommelmarkt (11.00 – 17.00 uur) voor kinderen. Dus ruim je kamer/zolder op en neem een kleedje mee en stal je spulletjes uit.

Voor de ouders is er trouwens ook van alles te zien: kunstenaars laten in diverse stands zien wat hun nieuwe creaties zijn op kunst- en cultuurgebied.
Schilderijen, fotografie, objecten, sieraden en andere vormen van kunst zijn te bewonderen en te kopen.
Zaterdag 27 oktober om 14.30 uur is er een modeshow van couturier Hans Noordstrand. Daarin toont hij kleding die hij van LF2018 banieren heeft gemaakt, een gedeelte van zijn actuele collectie en aan het einde een speciale verrassing……. De modeshow duurt ongeveer 45 minuten.

Beide dagen is het Leeuwarder Smartlappenkoor Sipelsjeu aanwezig en er zijn diverse workshops o.a. op het gebied van fotografie.

Veel plezier!

No Comments Yet

Comments are closed