Holland & Barrett

Holland & Barrett | Geven wordt genieten

Loop je binnen bij Holland & Barrett, dan prikkel je je zintuigen. Je hoort muziek van de relax cd’s, je ruikt de bruisballen en de wierook. Wil je een product ruiken, proeven en voelen? Natuurlijk kan dat. Vraag het dan aan een van de medewerkers. Ze laten je graag van alles proberen.

Holland & Barrett heeft de natuur als bron
Alle producten bij Holland & Barrett hebben één ding gemeen: ze vinden hun oorsprong in de natuur. Ze hebben natuurlijke ingrediënten, een natuurlijke uitstraling en ze zijn niet op dieren getest.

Iedere winkel heeft een diploma
Iedere winkel van Holland & Barrett is Pharmacon-gecertificeerd. Dat betekent dat de filiaalmanager een drogisterij-diploma heeft. Zo weet je zeker dat je vakkundig te woord gestaan wordt en al je vragen over medicijnen kunt stellen.

We weten alles van thee
Holland & Barrett is de grootste verkoper van losse thee in Nederland. We verkopen meer dan zesendertig verschillende soorten, variërend van Earl Grey en rooibos, tot groene thee en kruidenthee. Ook voor thee van Twinings en Celestial Seasonings, speciale badthee, theedozen en thee-eieren kun je bij Holland & Barrett heerlijk winkelen.

Een bon is een prachtig cadeau
Kun je geen cadeau kiezen? Een cadeaubon is ook een prachtig cadeau. Holland & Barrett verkoopt cadeaubonnen van 5, 10 en 20 euro. Ze kunnen ook speciaal voor je worden ingepakt en bij ieder filiaal van Holland & Barrett kun je ze inwisselen.

De mooiste cadeaupakketten maak je zelf
Holland & Barrett verkoopt prachtige cadeaupakketten, bijvoorbeeld een theepakket of een mand vol met spirituele cadeautjes. Maar je kunt ook zelf een cadeaupakket samenstellen. Holland & Barrett biedt een ruime keuze aan manden, doosjes en andere creatieve verpakkingen, die je kunt vullen met allerlei leuke producten. Een medewerker in de winkel helpt je graag om er een feestelijk pakket van te maken.

Biologische producten betekenen respect voor de natuur
Holland & Barrett heeft een groot aantal biologische producten in het assortiment. Zo zijn er biologische bonbons, biologische verzorgingsproducten en biologische snoepjes en koekjes. Biologische producten worden gemaakt met respect voor het milieu. Zo worden er geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt, geen kunstmest en geen toevoegingen.

Uitgelichte producten

Zaailand 107
8911 BL Leeuwarden
tel.: 058-2126845
website:                                                           www.hollandandbarrett.nl

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00 uur*
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur*
Woensdag 09.00 – 18.00 uur*
Donderdag 09.00 – 21.00 uur*
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur*
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur*
Zondag

12.00 – 17.00 uur *

Laatste zondag van de maand

* dit zijn richtlijnen.